Utvärdering av 2011

Hoppas ni hade en bra kväll igår. Min var väll lite oplanerad och så, men jaja. Tänkte dra året i hästväg lite snabbt, mest text då jag inte har speciellt många bilder på skoldatorn.

Januari
Jag red fortfarande på Ariel mycket, även på Johannas gamla häst Lilleman samt lite på Mikaelas häst Ellie. Höll nästan bara till på Norra då Södra (ridskolan och privatstallet) var drabbat av kvarka. Hoppade inte Ariel speciellt mycket, utan red mestadels dressyr på henne. Hade även våran första RIKTIGT lyckade dressyrträning för Nicole, på hackamore då hon trivdes bäst på det. Tränade för Micke en helg och Ariel var riktigt pigg och glad.

Februari
Red Ariel mycket och passade även Marias häst Malle när hon var bortrest. Var ute och busade mycket i snön med hästarna och det var superkul. Tog även hand om Johannas nya unghäst, Mollie några gånger samt passade hennes hundar. Tränade för Micke på Ariel och hade usekaktiviteter på sportlovet.

Mars
Fortsatte med mycket ridning på Ariel, samt passade Mollie och hundarna. Red mitt absolut bästa pass på Ariel hittils med tvådelat äppelbett och remotnosgrimma. Red ut mycket på Ariel och lyckades ramla av henne en gång - på långa tyglar i skritt. Tävlade även en gång på Ågesta - LD och LC. Felfri i LDn och clearround rosett samt 5a i LCn och en rosett! Duktig ponny.

April
Fortsatte rida på Ariel, tränade för E-G Haking i två dagar. Gick bra, Ariel var duktig. Kraschade och voltade halvt över en oxer på sista passet, med det gick bra. Passade Maddes lägenhet och katt på påsklovet tillsammans med Maria. Trimmade mycket dressyr och markarbete och hon vart lite finare och så att rida. Skulle även tävla på Edsbro, LB och LB, men då hon var lite ofräsch avanmälde vi oss.

Maj
Var och tävlade på Mälarhöjden med Ariel, LC och LB. I LC var vi felfria och det räckte till en 4e placering och i LBn stoppade vi två gånger i kombinationen. Fotade Maria och Malle, och hon fotade mig och Ariel. Fortsatte trimma dressyr samt rida ut mycket. Red Olga, Astrid och Mavven som står på ridskolan, mycket roligt.

Juni
Hade Ariel ca 10 dagar i början av juni. Red ut mycket men tränade även både dressyr och hoppning. Svalkade oss även vid vattnet några gånger. Passade Nettans hus och hund med Jessica i några dagar, samt fotade och hängde i stallet. Ariel gick ponnyridning på midsommar och var så duktig!

Juli
Red inte speciellt mycket på Ariel. Besökte Falsterbo med Madde, Johanna och Nora 3-10 juli. Passade Malle och red Ariel lite fram tills att jag åkte till Övik. Var i övik och sen åkte jag direkt till Spanien där jag var juli ut.

Augusti
Var i Spanien fram tills den 10. Red inte Ariel speciellt mycket under augusti. Lite smått här och där. Red henne dock den sista gången den 26? augusti. Efter det var det vårat slut, ett otroligt svårt beslut, men sånt är livet. Jeg lever och jag har gått vidare.

September
All fokus låg på skolan, red inte speciellt mycket alls. FIck låna Parodie av en kompis några dagar och passade Malle några dagar samt red lite på ridskolan. Annars inte speciellt mycket...

Oktober
Fick rida igång Herkules, min bästa ♥ Började även rida på Adde, hästen jag rider nu. Hoppade Adde en dag för Micke nere på Norra, gick superbra! Red Camera på lektion och även andra hästar. Hoppade Adde för Andrea och det gick superbra, Maria fotade även höstbilder på oss.

November
Fortsatte rida på Adde, lite dressyr men mest ut och ha roligt. Hoppade även Herkules och flög av, rakt in i hindret. Fotade en del, införde våra skritt onsdagar. Började ha Adde själv när ägaren var i Thailand.

December
Hade Adde nästan själv fram till den 18 december. Red ut mycket, men trimmade även och han var kalasfin. Hade vårat bästa pass någon dag här, han var så finfin! Hoppade även en gång på utebanan och han var superduktig! Hade våran luciashow, var bananer i pyjamas på Goliat. Fotade mycket, fast utan snön...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0